Mental Tuffhetsträning, Lördagen den 7 mars

Föreläsning av Po Lindvall. kl. 12:30 den 7/3

Vad krävs för att prestera på hög nivå? Speciellt då det gäller kampsport. De flesta är fokuserade på att träna sin fysik och i bästa fall teknik och taktik. En del har tagit till sig vikten av att äta rätt och vila tillräckligt.

Men inte så många har integrerat det mentala perspektivet helt och fullt, eller inte alls. För det flesta är det är självklart att vi behöver använda vår mentala förmågan optimalt för att göra vårt bästa på träning och tävling men det är inte lika självklart att jobba medvetet med det.

I detta seminarium kommer jag gå djupare in i ämnet mental tuffhetsträning och mentala strategier för framgång.

Seminarieledare är coachen inom idrottspsykologi och ledarskap /Po Lindvall

Po Lindvall är meriterad som coach inom både idrott och näringsliv. Han grundade kampsportskolan Slagskeppet i slutet på 1970-talet.

Formella meriter är:

Certifierad professionell Master Practitioner Coach, doktorand, fil.mag. och författare till boken ”Coachologi” (2005).

Kampsportmeriter:

Kick-Boxing 6 dan, Shidokan Shin Kakatu Jutsu Karate 5 dan, Shorinji Ryu Karate 2 dan, men framför allt tränare och mental coach till Jörgen Kruth och Martin Holm, båda flerfaldiga världsmästare i Thai-boxning och Kick-boxning.

Po har också jobbat med flera landslag som idrottspsykologisk coach: Freestyle landslaget på skidor, Rodellandslaget, Lydnadslandslaget (hundförare), samt 6% av de svenska hockey proffsen under åren 2002 – 2008. Under de senaste åren Boxningslandslaget, brottare, MMA, Kick och Thai-Boxare. Han är sedan 2014 knuten till MMA-förbundet.

 

Posted in Allmänt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *